Vacature

Freesmachinist

De functie
In deze functie maak je deel uit van ons asfaltteam en werk je gezamenlijk aan mooie asfaltprojecten. Binnen deze functie verricht je zelfstandig alle werkzaamheden die verband houden met het bedienen van onze freesmachine. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan de frees.

Wij zoeken een enthousiaste collega die verantwoordelijkheid durft te nemen en zelfstandig, doelgericht en accuraat te werk gaat. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, want de werkzaamheden vinden zowel op de dag, als in de nacht en in de weekenden plaats.  Verder zoeken wij iemand die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Andere functie-eisen zijn:

  • MBO werk -en denkniveau;
  • Afgeronde relevante opleiding, zoals Machinist Grondverzet of Machinist GWW;
  • Ervaring met (frees)machines en infrastructuur;
  • Beschikt over rijbewijs C en Code 95;
  • VCA diploma;
  • BRL9101 diploma of bereid deze te halen.

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in. Neem voor meer informatie contact op met afdeling HR op telefoonnummer 079-3410539.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Melissa Wanner & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures