Vacature

Geleiderail monteur

Geleiderail Monteurs
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De Vermeulen Groep is een groeiend aannemingsbedrijf dat continue in beweging is. Wij zijn dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en het beheer van de openbare ruimte. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers Rijkswaterstaat, Provincies en Gemeenten.

De afdeling Geleiderail zorgt voor het vaktechnisch herstellen, plaatsen en verwijderen van de geleiderail bij onderhoudswerkzaamheden en incidenten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

De functie

Je werkt samen in een hecht team dat bestaat uit een voorman, een heier en twee andere geleiderail monteurs. Je assisteert de voorman en de heier bij de werkzaamheden, de voorbereiding en het opruimen. Als geleiderail monteur werk je door het hele land en de werkzaamheden kunnen dag en nacht en in het weekend plaatsvinden. Daarnaast draai je één keer in de 6 weken mee in de calamiteitendienst.

Wij zoeken gemotiveerde en enthousiaste collega’s die het leuk vinden om hun handen uit de mouwen te steken. Andere functie-eisen zijn:

  • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van de volgende certificaten of bent bereid deze te behalen:
  • VCA Basis;
  • BRL9101;
  • BRL9161;
  • BRL9142;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en E;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een collegiale werksfeer en afwisselende werkzaamheden waarbij je wordt ingezet bij verschillende, uitdagende projecten. Je krijgt de kans om verder te leren en je VCA- en geleiderail diploma te halen. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden als voorman of heier.

Let op: heb je nog geen relevante werk- en/of studie-ervaring voor deze functies? Geen probleem! Binnen de Vermeulen Groep organiseren we vanuit de ‘Vermeulen Academy’ interne cursussen, onder leiding van onze specialisten, zodat jij je kennis kunt vergroten en alsnog aan de slag kunt binnen een van de bovenstaande functies.

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande omschrijvingen en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 079-3410539.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Melissa Wanner & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures