Vacature
Geleiderail

Geleiderail monteur

Geleiderail monteur
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De Vermeulen Groep is dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte, voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Ter uitbreiding van onze afdeling Infra zijn wij op zoek naar een Geleiderailmonteur.

De functie
Als geleiderail monteur ben je verantwoordelijk voor het vaktechnisch herstellen, plaatsen en verwijderen van de geleiderail bij onderhoudswerkzaamheden en incidenten. Je werkt samen in een hecht team dat bestaat uit een voorman, een heier en twee andere geleiderail monteurs. Je assisteert de voorman en de heier bij de werkzaamheden, de voorbereiding en het opruimen. Als geleiderail monteur werk je door het hele land en de werkzaamheden kunnen dag en nacht en in het weekend plaatsvinden. Daarnaast draai je één keer in 6 weken mee in de calamiteitendienst.

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega met ervaring in de Techniek die het leuk vinden om hun handen uit de mouwen te steken.

Wij bieden een collegiale werksfeer en afwisselende werkzaamheden waarbij je wordt ingezet bij verschillende, uitdagende projecten. Je krijgt de kans om verder te leren en je VCA- en geleiderail diploma te halen. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden als voorman of heier.

Interesse
Spreekt bovenstaande functie je aan en wil jij bij ons team versterken? Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Geleiderail monteur”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop of Lieke van Strien, op telefoonnummer 079 – 341 05 39.

Meer weten?

Lieke van Strien & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures