Vacature

Medewerker Verkeerstechniek

Medewerker Verkeerstechniek
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De Vermeulen Groep is een groeiend aannemingsbedrijf dat continue in beweging is. Wij zijn dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en het beheer van de openbare ruimte. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers Rijkswaterstaat, Provincies en Gemeenten.

De afdeling Verkeerstechniek zorgt voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer bij wegwerkzaamheden en incidenten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

De functie

Als Medewerker Verkeerstechniek ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, in stand houden en verwijderen van alle voorkomende (snelweg) afzettingen en omleidingen. Hierbij kun je denken aan tijdelijke bebording, tijdelijke VRI’s en het plaatsen van actie- en/of tekstwagens. Je werkt hierbij nauw samen met de Chauffeur Botsabsorber en andere Medewerkers Verkeerstechniek. De werkzaamheden kunnen dag en nacht en in het weekend plaatsvinden. Daarnaast draai je één keer in de 6 weken mee in de calamiteitendienst.

De belangrijkste taken als Medewerker Verkeerstechniek zijn:

 • Instructies en werktekeningen vertalen naar fysieke verkeersmaatregelen op de weg;
 • Belangen van wegbeheerder, opdrachtgever en Vermeulen herkennen;
 • Afwijkingen en gevaren tijdig signaleren en op acteren m.b.v. beheersmaatregelen;
 • Correct afhandelen van kleine administratieve werkzaamheden zoals het invullen van werk- en materiaalbonnen, het invullen van controleformulieren en urenstaten.

Wij zoeken zelfstandige collega’s, die denken in oplossingen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Andere functie-eisen zijn:

 • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van de volgende certificaten of bent bereid deze te behalen:
 • VCA Basis;
 • BRL9101;
 • BRL9161;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en E;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Let op: heb je nog geen relevante werk- en/of studie-ervaring voor deze functies? Geen probleem! Binnen de Vermeulen Groep organiseren we vanuit de ‘Vermeulen Academy’ interne cursussen, onder leiding van onze specialisten, zodat jij je kennis kunt vergroten en alsnog aan de slag kunt binnen een van de bovenstaande functies.

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande omschrijvingen en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 079-3410539.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Melissa Wanner & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures