Vacature

Omgevingsmanager

Omgevingsmanager

Fulltime, locatie Hazerswoude-Dorp

Vermeulen Groep is meer dan 45 jaar een begrip in de aannemingswereld. We staan voor doelmatigheid en kwaliteit en zijn inmiddels dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provincies zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt en proactief te werk gaat.

In veel contracten werken we met de opdrachtgever met Integraal Project Management (IPM). Dit 5-rollen model onderscheidt een aantal specialismen waaronder Omgevingsmanagement. Voor dit brede scala aan groeiende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Omgevingsmanager om ons team te versterken.

Als Omgevingsmanager maak je onderdeel uit van het Bedrijfsbureau en werk je nauw samen met onder andere de Projectteams en het afdelingshoofd.

Daarnaast voer je zelfstandig onderstaande werkzaamheden uit:

  • Aansturen en vormgeven omgevingsmanagement op strategisch, tactisch en operationeel niveau;
  • Opstellen en invulling geven aan Deelmanagementplan Omgevingsmanagement;
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, (nuts)bedrijven, bestuurders, bewoners, en andere stakeholders;
  • Communicatie verzorgen in projecten, bijvoorbeeld door middel van het organiseren van participatiebijeenkomsten en het bedienen van de media;
  • Verkeersmanagement (slim plannen, slim werken) (laten) verzorgen in projecten.

Denk daarbij aan het maken en controleren van omgevingsplannen.

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en energieke collega die verantwoordelijkheden durft te nemen en een uitdaging niet uit de weg gaat.

Het werken op grote infra projecten geeft jou veel energie. Je signaleert knelpunten in projectprocessen en je bent continu gericht op het analyseren en verbeteren van processen. Je rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsbureau en een of meerdere projectmanagers.

Andere functie-eisen zijn:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare meerjarige ervaring als omgevingsmanager binnen een overheidsorganisatie of aannemer voor civieltechnische of infrastructurele projecten;
  • Ervaring en/of kennis van werken binnen het IPM-model;
  • Ervaring met System Engineering, verificatie en validatie van eisen;
  • Ervaring met projecten in een complexe context.

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Om medewerkers te helpen zich verder te ontwikkelen en te bekwamen, is er de Vermeulen Academy voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Je komt te werken in de afdeling Bedrijfsbureau alwaar je werkt aan langlopende projecten. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

Uiteraard hoort hierbij een goede vergoeding en ondersteunen wij je met diverse middelen waardoor je je werk goed kunt uitvoeren.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij ons team komen versterken?

Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 079-3410539.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Petra Benschop

HR adviseur

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures