Vacature

Vaklieden gezocht!

VAKMANNEN GEZOCHT!

Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De Vermeulen Groep is een groeiend aannemingsbedrijf dat continue in beweging is. Wij zijn dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en het beheer van de openbare ruimte. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers Rijkswaterstaat, Provincies en Gemeenten. Ter uitbreiding van onze afdelingen Traffic, Markeringen en Geleiderail zijn wij op zoek naar:

Medewerkers Verkeerstechniek

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer door het plaatsen van verkeersmaatregelen (bebording, tekstkarren, kegels, omleidingen) bij wegwerkzaamheden en incidenten.

Medewerkers Wegmarkeringen

In deze functie werk je in kleine teams en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aanbrengen van markeringen (belijning en figuraties) op het wegdek.

Geleiderail Monteurs

In deze functie herstel, plaats en verwijder je de geleiderail na incidenten en bij onderhoudswerkzaamheden.

Bij deze functies werk je door het hele land en de werkzaamheden kunnen overdag, ’s nachts en in het weekend plaatsvinden.

Wij zoeken enthousiaste collega’s die het leuk vinden om in teamverband te werken en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Andere functie-eisen zijn:

 • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van de volgende certificaten of bent bereid deze te behalen:
  • VCA Basis;
  • BRL9101;
  • BRL9161 (Medewerker Verkeerstechniek en Geleiderail Monteur);
  • BRL9142 (Medewerker Wegmarkeringen);
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (en E voor Medewerker Verkeerstechniek en Geleiderail Monteur);
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Let op: heb je nog geen relevante werk- en/of studie-ervaring voor deze functies? Geen probleem! Binnen de Vermeulen Groep organiseren we vanuit de ‘Vermeulen Academy’ interne cursussen, onder leiding van onze specialisten, zodat jij je kennis kunt vergroten en alsnog aan de slag kunt binnen een van de bovenstaande functies.

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande omschrijvingen en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 079-3410539.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Melissa Wanner & Petra Benschop

HR Adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures