Vacature
Groenvoorziening

Voorman Groen

De Vermeulen Groep is dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte, voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Ter uitbreiding van onze afdeling Groenvoorziening zijn wij op zoek naar een Voorman Groen.

De functie
Als voorman Groen coördineer je de uitvoering van groenwerkzaamheden bij diverse projecten. Deze werkzaamheden bestaan uit diverse onderhoudswerkzaamheden, knip- en snoeiwerkzaamheden, klein machinewerk, onkruidberstrijding, schoffelen, plantwerk en het maaien van het gazon. Je stuurt een ploeg van 2 tot 4 medewerkers aan en draagt zelf ook bij aan de werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor de planning van mensen en materialen, tijdig signaleren en oplossen van afwijkingen en de afstemming met de uitvoerder en opdrachtgever.

Wij zoeken een collega met een klantvriendelijke en collegiale instelling die in staat is om een ploeg medewerkers aan te sturen en te motiveren. Andere functie-eisen zijn:

  • Afgeronde MBO-opleiding richting Groen (niveau 3/4)
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als voorman groen
  • Kennis van plantensoorten en aanlegmogelijkheden
  • Ervaring met de benodigde machines en gereedschappen
  • In het bezit een VCA-diploma
  • Rijbewijs B(E)

Over ons
Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek en incident management. Bij ons werken zo’n 200 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark. Vermeulen Groep werkt vanuit een gezellige sfeer en initiatief en betrokkenheid vinden wij heel erg belangrijk.

Wij bieden
Een afwisselende baan waarbij je wordt ingezet bij verschillende, uitdagende projecten in de regio. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse
Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Voorman Groen”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079 – 341 05 39.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Melissa Wanner & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures