Vacature
Verkeerstechniek

Werkvoorbereider Verkeerstechniek

De afdeling Verkeerstechniek is een groeiende afdeling en ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider.

De functie

In de functie van Werkvoorbereider ben je van A t/m Z verantwoordelijk voor jouw eigen projecten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen van tijdelijke verkeersmaatregelen, aanvragen van vergunningen, instrueren van monteurs, bestellen van materialen, beheer van documenten en administratie. Samen met het team van werkvoorbereiders draag je zorg voor het gehele traject van ontwerp en begroting tot oplevering en bewaak je het gehele proces.

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve collega, die denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Andere functie-eisen zijn:

  • Je beschikt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek, Verkeerstechniek of Ruimtelijke Ordening & Planologie;
  • Je hebt basiskennis van AutoCAD;
  • Je bent in het bezit van BRL9101 en VCA (of bent bereid om dit te halen);
  • Ervaring met CROW 96A/96B is een pré.

Vermeulen Groep biedt een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Je werkt in een jong team bestaande uit zes werkvoorbereiders. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Over ons

De Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek, incident management en gladheidsbestrijding. Onze opdrachtgevers zijn met name Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Bij ons werken zo’n 200 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark. Bij Vermeulen Groep wordt gewerkt vanuit een gezellige sfeer en staan initiatief nemen en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Interesse?

Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. de functie waarop je solliciteert. Neem voor meer informatie contact op met Personeelszaken van Vermeulen Groep op telefoonnummer 079 – 341 05 39.

Meer weten?

Lieke van Strien & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures