Werkvoorbereider (integrale contracten)

Werkvoorbereider (integrale contracten)

Vermeulen Groep is al 44 jaar een begrip in de aannemingswereld. We staan voor doelmatigheid en kwaliteit en zijn inmiddels dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Voor Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provincies zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt en proactief te werk gaat.

De afdeling Integrale Contracten houdt zich bezig met prestatiecontracten (UAV-GC/BVP) van RWS, Provincies en Gemeenten. Voor het meerjarig contract in het beheersgebied West-Nederland, perceel Zuid van Rijkswaterstaat, zijn wij op zoek naar een Integraal Werkvoorbereider.

Het betreft een UAV-GC contract waarbij zowel het reguliere onderhoud als verbeter- en investeringsactiviteiten in één contract gebundeld is. Het gaat hierbij om alle werkzaamheden aan objecten op- en om de autosnelwegen, zoals onder andere (asfalt)verhardingen, markeringen, openbare verlichting, geleiderail, bermen, bomen, watergangen, ook het incident management en het herstellen van schades aan de weg en deze objecten behoort tot de werkzaamheden binnen het contract.

De functie
Als werkvoorbereider ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Planning en voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van uitvoering
 • Lange termijn planning: preventieve werkzaamheden
 • Korte termijn planning: bijsturen geplande werkzaamheden en (onderhouds)planning
 • Verificatie en validatie inspectieresultaten uitvoerder en inspecteurs
 • Verwerking inspectieresultaten in (onderhouds)planning
 • Bewaken kwaliteit onderhoudswerkzaamheden
 • Inkoop materialen en diensten derden

Wij zoeken een kandidaat die communicatief sterk is, meedenkt en goed is in het stellen van prioriteiten. Andere functie-eisen zijn:

 • HBO werk en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan infrastructuur
 • Stressbestendig, proactief, flexibel, klantgericht, teamplayer

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het maandsalaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv met brief voorzien van motivatie naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Werkvoorbereider”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.