Werkzaamheden gemeente Teylingen

9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg, tussen het kruispunt Padoxlaan – Van Wassenaarstraat en de Bloemistendam heringericht. Warmond kan maar via 2 wegen worden ontsloten: aan de noordzijde via Oosteinde naar de A44/Sassenheim en aan de zuidzijde via de Oranje Nassaulaan naar de N444/Abtspoelweg. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.

Om dit deel van Warmond toekomstbestendig te maken, voeren wij in opdracht van gemeente Teylingen de werkzaamheden uit. Deze bestaan voornamelijk uit opbreekwerkzaamheden, grondwerk, leidingwerk, het aanbrengen van verharding, markeringen en wegmeublair en het aanbrengen van groenvakken in de bermen. De werkzaamheden starten maandag 15 augustus 2022 en lopen door tot medio voorjaar 2023.

De werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken. Om dit tot een minimum te beperken, heeft Vermeulen Groep in samenwerking met gemeente Teylingen, het werk opgedeeld in fasen. Elke fase wordt opgesplitst in wegvakken waarin de werkzaamheden per wegvak worden uitgevoerd:

  • Fase 1: Herenweg vanaf Bloemistendam tot en met kruising Meerrustlaan (Uitvoeringsperiode: week 33 t/m 39)
  • Fase 2: Herenweg vanaf Meerrustlaan tot kruising van Wassenaarstraat (Uitvoeringsperiode (onder voorbehoud): week 40 t/m 48)
  • Fase 3: Sweilandstraat (Uitvoeringsperiode (onder voorbehoud): week 47 t/m week 3 2023)
  • Fase 4: Kruispunt Herenweg / van Wassenaarstraat / Sweilandstraat / Padoxlaan (Uitvoeringsperiode (onder voorbehoud): week 4 t/m 7 2023)

Voor de Vermeulen Groep is Social Return on Investment (SROI) geïntegreerd binnen onze cultuur en structuur. Daar waar we kunnen, plaatsen wij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze projecten. Ook bij dit project zoeken wij naar de best passende manier om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Wil je meer weten over de specifieke werkzaamheden binnen dit project? Kijk dan op de projectenpagina.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Samenwerkingsovereenkomst getekend voor productie Oranje Waterstof
25 september 2023

NettGas BV uit Boskoop en de Vermeulen Groep uit Hazerswoude Dorp hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor Oranje Waterstof productie.

𝗩𝗲𝗿𝗺𝗲𝘂𝗹𝗲𝗻 𝗚𝗿𝗼𝗲𝗽 𝗴𝗲𝗻𝗼𝗺𝗶𝗻𝗲𝗲𝗿𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗦𝘁𝗲𝗿𝗸𝘀𝘁𝗲 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗸𝗲𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟰!
28 augustus 2023

We zijn trots om aan te kondigen dat Vermeulen Groep is genomineerd voor de Sterkste Schakel Special Award, een prestigieuze erkenning voor de meest klantgerichte ondernemingen in de regio Rijnland.

 

Duurzaam asfalt (Harsfalt) realiseren in gemeente Katwijk
25 juli 2023

Op 19 juli vertrok onze asfaltploeg naar Rijnsburg, gemeente Katwijk, met een vrachtwagen volgeladen met een nieuw soort duurzaam asfalt: Harsfalt.
Ze waren op weg naar bedrijventerrein Klei Oost Zuid voor een proef die Vermeulen Groep, samen met de gemeente Katwijk, organiseerde.

7-9 juli BioBlitz Nieuwe Driemanspolder
26 juni 2023

Kom naar de spannende tweede editie van BioBlitz Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 7 juli! Opnieuw leggen we alle levende soorten binnen specifieke locaties in de polder vast. Iedereen is welkom, jong en oud, want specialistische kennis van dieren of planten is niet vereist. Op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli kun je op eigen gelegenheid verkennen en tellen. Lees meer…