Werkzaamheden knooppunt Ridderster

21 december 2020

De Vermeulen Groep assisteert Rijkswaterstaat bij de aanpak van files. In het weekend van 21 t/m 23 november 2020 heeft de Vermeulen Groep, in opdracht van Rijkswaterstaat, werkzaamheden uitgevoerd op de verbindingsweg van de A16 vanuit Rotterdam, naar de A15 richting Europoort, Rotterdam-Zuid en Bergen op Zoom. Hiervoor was de weg tussen de A16 en A15 bij knooppunt Ridderkerk-Noord (Ridderster) afgesloten.

Ter verduidelijking van de situatie zijn op de verbindingsweg de belijning en de borden met de bewegwijzering richting Europoort en Rotterdam-Zuid/Bergen op Zoom aangepast. Dit zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer. De afdeling Asfalt verzorgde het frezen en asfalteren van het wegdek. De afdeling Markeringen verzorgde het aanbrengen van de belijning en de afdeling Zaagtechniek heeft 12 nieuwe detectielussen aangebracht. De afsluiting en omleidingen zijn georganiseerd vanuit de afdeling Verkeerstechniek. Een integrale aanpak waarbij de ‘oranje kleuren’ van de Vermeulen Groep nauw met elkaar samenwerken.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.