Wij staan op de InfraTech vakbeurs, zien we je daar?

13 januari 2023

Van 17 tot 20 januari 2023 staan wij in Ahoy Rotterdam, en wij willen jou daar graag ontmoeten! De InfraTech vakbeurs is dé plek waar opdrachtgevers, toeleveranciers, aannemers, ingenieursbureaus, nieuw personeel en talenten samen komen. Als aannemer voor opdrachten van Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, kan de Vermeulen Groep natuurlijk niet ontbreken op deze beurs en staan wij staan natuurlijk open voor nieuwe klanten. Het is de ideale plek waar veranderingen en samenwerkingen kunnen ontstaan.

 

Wie zijn wij?

Vermeulen Groep heeft veel specialisaties op het gebied van onderhoud van de Infrastructuur binnen de openbare ruimte. Met meer dan 250 medewerkers en meer dan 1500 materieelstukken hebben wij maar één doel: kwaliteit leveren! En dit doen wij in de groenvoorziening, verkeerstechniek, electro & mechanica, zaagtechniek, incident management, markeringen, geleiderail, gladheidsbestrijding, geluidschermen, data-management etc. In de gehele keten van ontwerp en aanleg tot beheer en onderhoud, met multi- of monodisciplinaire contracten, wij zijn uw partner!

 

Waarom een groene InfraTech?

Eén van die noodzakelijke veranderingen is verduurzamen. Verduurzaming leeft in de infrasector, maar is ook een transitie in de hele economie. We lopen achter op de doelen uit het Klimaatakkoord (49% minder uitstoot in 2030), de energie- en grondstoffenmarkt zijn ernstig verstoord en infra- en bouwprojecten staan onder druk. InfraTech neemt dit serieus en wil een forse bijdrage leveren aan een circulaire infrasector, emissiereductie en de energietransitie.

Vermeulen Groep is altijd heeft al een aantal duurzame oplossingen gevonden zoals: waterstof als brandstof uit gemaaid bermgras, het ontwikkelen van duurzaam asfalt en onze nieuwe loods met zonnepanelen en een warmtepomp. Als er één sector is die oplossingen kan leveren aan de uitdagingen waar we anno 2023 voor staan is het de infrasector. Wil jij ook deel uitmaken van deze ontwikkelen, zoek ons dan op, wij sparren graag met je over deze onderwerpen!

Belangrijke onderwerpen

Thema’s zoals: Infra, water en riolering, innovatie en openbare ruimte, mobiliteit, duurzaamheid en circulariteit, de schreeuwende tekorten aan goede vakmensen, digitalisering en industrialisering en niet te vergeten de enorme vervangingsopgave krijgen veel aandacht in het uitgebreide kennisprogramma van InfraTech 2023. De vier belangrijkste pijlers van Vermeulen Groep zijn: duurzaamheid, kwaliteit, werkgeluk en veiligheid. Dit is dan ook wat wij uitstralen tijdens de InfraTech beurs, kom jij bij ons een kijkje nemen?

 

Carrière in de infrastructuur?

Heb je al gehoord van onze interne opleidingsmogelijkheden via de Vermeulen Academy? Onze werknemers zijn ons kostbaarste kapitaal en daarom staat werkgeluk centraal. Wil jij doorleren binnen ons bedrijf dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, wil jij een carrière switch maken, studeer je nog of ben je juist net afgestudeerd? Kom met ons kennis maken op de Career Lounge, dit is een onderdeel van de InfraTech Beurs. Je kun je gratis aanmelden en op de 19e onze medewerkers van Vermeulen Groep opzoeken. We bespreken graag de interne opleidingsmogelijkheden en openstaande vacatures!

Aanmelden Career Lounge: https://www.infratech.nl/bezoekers/infra-career-lounge

 

Kop koffie?

Waarvoor kun je terecht bij Vermeulen Groep?  Je kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van asset management en beheer & onderhoud. Met dochterbedrijven Aannemingsbedrijf Brabotech en Aannemingsbedrijf Tijssen en DATAST biedt de Vermeulen Groep een uniek pakket aan expertises aan. Aannemingsbedrijf Brabotech is één van de twaalf gecertificeerde bedrijven in Nederland, die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van voegovergangen. Aannemingsbedrijf Tijssen is expert in groenonderhoud. En DATAST is de expert op het gebied van assetmanagement. Wij ontzorgen onze opdrachtgever en denken mee om tot de meest optimale oplossing te komen met oog voor veiligheid en duurzaamheid.

Wil jij met ons netwerken, advies vragen of bij ons een carrière starten? Wij zijn alle 4 de dagen beschikbaar. Vergeet niet om je gratis aan te melden via de link, wij zullen klaar staan met een kop koffie. Zie ik je daar?

 

Waar zijn we te vinden?

Kom onze mooie stand bekijken gebouwd door Vink Standbouw.
Wij zijn te vinden bij: 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗻𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿 𝟭.𝟱𝟭𝟭, 𝗵𝗮𝗹 𝟭.

Plattegrond: https://www.infratech.nl/bezoekers/plattegrond

 

Meld je snel aan via de link: https://lnkd.in/eVTX_U4r

 

Video bekijken over de InfraTech?

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Nieuwe voorzitter Bouwend Nederland op bezoek bij Vermeulen Groep
17 maart 2023

Op maandag 13 februari jl. ontvingen wij Arno Visser op projectbezoek. Na een eerste kennismaking met onze bedrijfsbureau directeur Frans Paardekooper, heeft onze projectleider GWW Marco Berg het project in Warmond laten zien waar onze specialisten bezig zijn de herinrichting van de straat. lees meer…

Boomfeestdag!
16 maart 2023

Vermeulen Groep heeft op 15 maart een belangrijke rol gespeeld tijdens het planten van bomen op een terrein dat mede mogelijk is gemaakt door de Unibail-Rodamco Westfield mall. Dit project draagt bij aan CO2-compensatie voor de aanleg van de shoppingmall. Wethouders van Leidschendam-Voorburg waren aanwezig, samen met diverse leden uit de directie van URW. Lees verder…

Ons OpWeg magazine!
7 maart 2023

Bekijk ons magazine

Transitiefase gestart voor 10-jarig onderhoud Provincie Zuid-Holland!  
31 januari 2023

In het verleden heeft Vermeulen Groep geruime tijd onderhoud mogen uitvoeren aan en rond de wegen binnen de Provincie Zuid-Holland. Dit was aan de hand van losse contracten. Op vrijdag 16 december 2022 heeft Vermeulen Groep de opdracht mogen ontvangen voor het 10-jarig onderhoud van het areaal in Perceel Noord van de Provincie Zuid-Holland. Het nieuwe contract behelst het Integrale Onderhoud, waarbij wij als huisvader over het areaal van de Provincie gaan opereren. En hier zijn wij erg blij mee!  | Lees verder…